Zomershow

Het spektakel van het jaar is onze Zomershow! Daar wil je natuurlijk schitteren in je mooiste kostuums, met de glitters op je wangen, op het podium in een echt theater.
Je danst in een grote productie die als een wervelwind door je papa, mama, broertje, zusje, opa, oma, vriendje, vriendinnetje, juf, meester en natuurlijk tante Jo wordt ervaren. In de Zomershow sta je meerdere malen op het podium in verschillende kostuums. Alle dansstijlen komen voorbij, van Dreumesdance tot Hip Hop, van Modern tot Specials, van Musical tot Spitzen en van Latin Heels Fever tot Female.
De Zomershow 2023 vond plaats in het Schaffelaar Theater in Barneveld Met 4 uitverkochte shows op zaterdag 27 en zondag 28 mei 2023!
Nieuwe data Zomershows 2024 volgen snel.

Tijdens de Zomershow nemen de Dancekids zelf basiskleding mee. Alle info over de kleding staat in de Zomershowmail die in de Studio Pauline WebApp verzonden gaat worden

Op het Studio Pauline YouTube kanaal zijn filmpjes te vinden van de Show Make-up, de Balletknot en het opplakken van Wimpers.

Balletknot
Show Make-Up

De foto’s van de Zomershow worden gemaakt door Kok van der Meij. De film van de Zomershow is te bestellen via de Studio Pauline WebApp.


Wil je ook komen kijken?