Informatie

Mijn grootste wens is uitgekomen: een dansstudio speciaal voor kinderen, waar plezier vooropstaat. Al 28 jaar run ik mijn studio met hart en ziel. Al mijn creativiteit kan ik erin kwijt. Het is geweldig om met alle Dancekids, in alle leeftijden, met alle docenten, elke week te dansen. Om toe te werken naar de grote shows in het theater. Om de hele productie van muziek tot kostuums tot visagie te creëren. Om dansfeestjes te organiseren en workshops te geven. En natuurlijk is het gaaf om speciale optredens en choreo’s te verzorgen op locatie.
Maar ook clips maken, de leuke dansfilmpjes voor TikTok en onze Instagram zijn een feest om te maken. Zo krijg je wel een heel goed beeld wat we doen met alle Dancekids en Dansers. Op onze YouTube channel plaats we veel video’s en clipjes.
Het hoogtepunt voor mij tot nu toe was natuurlijk ons optreden tijdens Koningsdag 2019 in Amersfoort voor de hele Koninklijke familie. De Special Kids dansten een stoer Streetdance nummer en de Zwaantjes dansten het Zwanenmeer, iedereen zong en danste mee. Willem Alexander en Máxima, het hele stadhuisplein en iedereen thuis voor de TV!