Adults

Ballet
Ballet is een unieke les opgebouwd uit de basiselementen van Klassiek Ballet. Heb jij altijd al aan de Ballet Barre willen staan, pak je kans en kom!! De Ballet-barre of floor-barre is vast onderdeel van de les: je werkt aan je houding, balans, conditie, souplesse en spierbeheersing.

Latin Heels Fever
Feel the moves! Feel the fever! Feel the heat! Durf jij de uitdaging aan om op hakken stevig Latin te dansen. Onze Nederlandse kampioen Ken geeft deze vette en opzwepende Latin dansles les op heels. Gooi de heupen los en geniet van de muziek en laat je lichaam bewegen. Nice, Let’s Swing!

Let the Brain Dance
Let The Brain Dance is speciaal opgezet voor de aangepaste sport. Omdat het programma afgestemd wordt op de aanvraag, is het voor meerdere doelgroepen mogelijk. Er wordt momenteel gewerkt met o.a. ontwikkelingsbeperkingen- en/of gedragsproblematiek bij kinderen, MS, Dementie- en/of Parkinson bij volwassenen en senioren en lichtverstandelijk beperkten met diverse leeftijden. Elke doelgroep is welkom, alles om ‘’The Brain’’ positief te stimuleren!

Yoga
Bij yoga leer je bewust bewegen, je werkt aan je souplesse en door meditatie aan je innerlijke rust. Je vergroot daardoor het contact met je lijf. Door middel van stretching werk je aan een betere houding. Natuurlijk ontbreekt de zonnegroet niet!

Ladiez!!
Lijkt het jou leuk om meerstemmig te zingen? Geen truttig gedoe maar gewoon lekkere popsongs? In deze Ladiez!! les werk je aan samenklank, timing, meerstemmigheid, gezond stemgebruik en aan performance want we gaan natuurlijk ook optreden!
Zang: Lucette van Zangstudio Amersfoort
Let’s Sing!!

Je bent altijd van harte welkom voor een proefles van één van de danslessen bij Studio Pauline!