Adults

Funky Mama’s
In deze swingende les dans je op hitjes van toen en nu. Net zoals vroeger in je streetdance en jazzballet les. In deze les werk je na de warming-up en de nodige core oefeningen aan choreo’s met fun!

Shape Up!
Sporten op heerlijke uptempo muziek speciaal voor benen, billen en buik. 
Bezig met een gezonde levensstijl en dit graag combineren met verschillende fitlessen? Elke week biedt deze les voor volwassenen een unieke combinatie van BBB training, Ballet Workout, Zumba, Yoga en meer! Gezond bewegen en fit blijven, wie wil dat nou niet? Kom en doe mee, instromen kan altijd. De les is voor alle niveaus. Het is gezellig en we drinken als je wilt een kopje koffie of thee van te voren of na afloop.

Yoga
Bij yoga leer je bewust bewegen, je werkt aan je souplesse en door meditatie aan je innerlijke rust. Je vergroot daardoor het contact met je lijf. Door middel van stretching werk je aan een betere houding. Natuurlijk ontbreekt de zonnegroet niet!

Ballet Workout
Ballet Workout is een unieke les opgebouwd uit de basiselementen van Klassiek Ballet. De Ballet-barre of floor-barre is vast onderdeel van de les: je werkt aan je houding, balans, souplesse en spierbeheersing.

Let the Brain Dance
Let The Brain Dance is speciaal opgezet voor de aangepaste sport. Omdat het programma afgestemd wordt op de aanvraag, is het voor meerdere doelgroepen mogelijk. Er wordt momenteel gewerkt met o.a. ontwikkelingsbeperkingen- en/of gedragsproblematiek bij kinderen, MS, Dementie- en/of Parkinson bij volwassenen en senioren en lichtverstandelijk beperkten met diverse leeftijden. Elke doelgroep is welkom, alles om ‘’The Brain’’ positief te stimuleren!

Je bent altijd van harte welkom voor een proefles van één van de danslessen bij Studio Pauline!