Foundation

Studio Pauline verzorgt al 28 jaar allerlei danslessen voor kinderen in Leusden en Amersfoort. Kinderen van 2 tot 18 jaar weten de kinderdansschool te vinden voor Dreumesdance, Streetdance, Hiphop, Modern, Klassiek etc. Als eigenaresse Pauline de Jager gevraagd wordt wat zij het allerbelangrijkste vindt is het antwoord sinds jaar en dag “dat kinderen plezier beleven aan het dansen”.  

In deze tijd waarin ouders/verzorgers van kinderen voor wie het opbrengen van de lesgelden helaas moeilijker of onhaalbaar is geworden. Een en ander betekent voor deze kinderen het wekelijkse gemis van de dansles, de lol met hun vriendjes en vriendinnetjes, het toewerken naar de jaarlijkse Zomershow, oftewel alles waar de kinderdansschool voor staat. En dit terwijl Pauline de Jager vindt dat ieder kind het verdient om danslessen te volgen bij Studio Pauline.

Zo ontstond het idee om een Studio Pauline Foundation in het leven te roepen. De Foundation heeft tot doel om voor bepaalde kinderen lesgelden te vergoeden. Maar ook om voor deze Dancekids danskleding en dansschoenen en andere mogelijke middelen ter beschikking te stellen. Tevens worden er per Dancekid dat via de Foundation lessen volgt twee gratis toegangskaartjes voor de jaarlijkse Zomer- en Wintershow gegund.