Urban

Hip Hop 
Een Hip Hop les is een stoere les die uitdaging biedt met veel urban dancemoves. In deze les werk je met de basisstijlen van bewegingen uit House, Popping, Locking en Hip Hop lyrical! 

Hip Hop Urban
Tijdens deze les zijn de bewegingen nog meer groovy, smoothy en bouncy. In deze les is de underground urban music erg belangrijk. Je werkt vooral aan spetterende choreo’s waarin je jezelf naar een hoger niveau danst!

Hip Hop Commercial
Tijdens deze les wordt je klaargestoomd voor de wedstrijdteams. De grooves zijn commercial en je conditie wordt opgekrikt. Are you ready to move in Pink Dynamite of Pink Explosion?

Female
Leer tijdens de Hip Hop Female danslessen de sierlijke dansmoves van de vrouw op basis van fijne Hip Hop muziek. Deze les is stoer, vrouwelijk, sexy en powerful! 

Dancehall
Bij Dancehall komen veel losse, grote bewegingen voor waarbij de flow van de muziek en de bewegingen belangrijk zijn. Dancehall is een ritmische en stoere dansstijl waarbij er gedanst wordt op muziek met een duidelijke Afro of Reggae beat!

Urban Raw
Is een extra uitdagende Hip Hop les op hoog niveau, met invloeden van alle stijlen die Hip Hop kent, Lyrics, Female, Locking, Voguing, en African. Are you ready?

Altijd al de vetste hiphop moves willen leren?
Geef je dan nu op voor een proefles Hip Hop!