Show Dance

Diva Dance
Voel jij je een kleine diva? en wil je op hakken dansen?
In Diva Dance kun jij een echte Diva worden en werken aan je expressie en je “SASS”. Op je speciale Studio Pauline Latin Heels dans je stoer maar ook een beetje vrouwelijk. Gooi je heupen los en laat je Latin Moves maar komen…
Diva Dance is de voorloper van Latin Heels Fever.
Let’s “SASS”!!

Latin Heels Fever
Feel the moves! Feel the fever! Feel the heat! Durf jij de uitdaging aan om op hakken stevig Latin te dansen. Onze Nederlandse kampioen Ken geeft deze vette en opzwepende Latin dansles les op heels. Gooi de heupen los en geniet van de muziek en laat je lichaam bewegen. Nice, Let’s Swing!!

Gurlzzz!!
Gurlzzz!! zingen, dansen én optreden in je eigen meidengroep!
Hou je van zingen en van dansen en lijkt het je geweldig om dat te combineren; dan is Gurlzzz!! Sing & Dance echt iets voor jou. Gurlzzz! is voor meiden van 7 tot 12 jaar. In de zanglessen studeren we melodie in en werken aan zangtechniek en interpretatie. In de danslessen studeren we een toffe choreo in op het liedje en werken we aan performance. 
Zang: Lucette van Zangstudio Amersfoort
Dans: Pauline van Studio Pauline.
Let’s Sing and Dance!!

Ladiez!!
Lijkt het jou leuk om meerstemmig te zingen? Geen truttig gedoe maar gewoon lekkere popsongs? In deze Ladiez!! les werk je aan samenklank, timing, meerstemmigheid, gezond stemgebruik en aan performance want we gaan natuurlijk ook optreden!
Zang: Lucette van Zangstudio Amersfoort
Let’s Sing!!

It’s showtime!