Show Dance

Gurlzzz!!
Gurlzzz! zingen, dansen én optreden in je eigen meidengroep!
Hou je van zingen en van dansen en lijkt het je geweldig om dat te combineren; dan is Gurlzzz Sing & Dance echt iets voor jou. Gurlzzz! is voor meiden van 7 tot 12 jaar. In de zanglessen studeren we melodie in en werken aan zangtechniek en interpretatie. In de danslessen studeren we een toffe choreo in op het liedje en werken we aan performance. Wil jij èèn van de Gurlzzz!! worden dan moet je geselecteerd worden d.m.v. een auditie.
Zang: Lucette van Zangstudio Amersfoort
Dans: Pauline van Studio Pauline.

Latin Heels Fever
Feel the moves! Feel the fever! Feel the heat! Durf jij de uitdaging aan om op hakken stevig Latin te dansen. Onze Nederlandse kampioen Ken geeft deze vette en opzwepende Latin dansles les op heels. Gooi de heupen los en geniet van de muziek en laat je lichaam bewegen. Nice, Let’s Swing!

Musical Hits
Zingen, dansen én acteren. Wil jij dat ook doen op bekende musical hits nummers. Doe jij de solo of sta je liever in het ensemble? ‘Mama Mia’ wat een super-gave-les! 

Penney’s Dance Class
Een mega vette dansles! Choreo, choreo en creëren. Penney als choreograaf maakt speciaal met de dansers spetterende dansen voor de Wintershow en de Zomershow. Lekker knallen en enorm uitdagend voor je zelf. Durf jij? 

It’s showtime!