Pinkgroepen

The Pinkies & The Pink Dancers (Selectiegroepen)
Wil jij nog meer dansen, ben jij een podiumbeest en houd je van optreden voor publiek? Dan kun jij je energie, creativiteit en inbreng in deze les kwijt. Samen met je groep werk je in een snel tempo naar demo’s, events en optredens toe!

Pink Explosion & Pink Dynamite (Dance Teams)
Pink Dynamite (PD) en Pink Explosion (PE) zijn de Dance Teams van Studio Pauline. Onder leiding van Samantha krijgen de jongens en meiden op hoog niveau training om mee te kunnen doen aan de Hiphop/Streetdance wedstrijden. Om bij Pink Dynamite en Pink Explosion te mogen dansen moet je geselecteerd worden d.m.v. een auditie. Beide Dance Teams hebben de afgelopen jaren al flink wat prijzen in de wacht gesleept en werd Pink Explosion Nederlands Kampioen Hip Hop 2015! Pink Dynamite werd 3e op het NK Hip Hop 2022!! Pink Explosion is in de ranking als 4e geëindigd op het NK Hip Hop 2022!!

Dance Team Swings
Zou jij ook héél graag bij één van onze Dance Teams willen dansen? Maar ben je nog niet helemaal klaar voor wedstrijden. Dan leiden we je op in ons Dance Team Swings. Swings leren dezelfde mix choreografie aan als alle Dansers van Pink Dynamite en Pink Explosion

Everybody Dance Now!