Pauline de Jager

De dansstudio staat onder leiding van Pauline de Jager. Zij danst al vanaf haar vijfde jaar ballet. Tijdens de middelbare school volgde zij de Vooropleiding Showdans bij Penney de Jager. Vanaf haar zestiende jaar danste zij als professioneel danseres bij het Ballet van Penney de Jager in het Holland Show Ballet. In het Showballet danste ze in diverse televisieshows: de Willem Ruis Show, de Sterrenshow, Doet-ie-‘t-of-doet-ie-‘t-niet, de Showbizzquiz, etc.
Ook trad zij met het Showballet op in binnen- en buitenlandse (tv-)shows met grote artiesten. In de jaren ’80 en ’90 was zij dé Frau Antje (het kaasmeisje) in Duitsland. Ook heeft zij gezongen als achtergrondzangeres bij Nederlandse artiesten.
Op dit moment zingt Pauline nog steeds! Ze is één van de dames van ‘The Dutch Andrew Sisters’, een geweldige live act. 

Tijdens haar danscarrière heeft Pauline (vanaf haar veertiende jaar!) ook altijd al lesgegeven. Zij volgde diverse opleidingen (Steps, Aerobics en Kinderdans). Maar toch bleek steeds weer: het geven van danslessen aan kinderen is ‘haar ding’!
Naast haar dansstudio is Pauline oprichtster van de Studio Pauline Foundation en medeoprichtster van Let the Brain Dance!